Wonen in Son en Breugel

De Waterbloem is gelegen aan de Kanaalzone in Son en bevindt zich tussen de Begoniastraat en Kanaaldijk Noord. Alles op fietsafstand; winkels, bushaltes, eetgelegenheden en prachtige natuur. Snel wat nodig? Binnen 1 minuut ben je bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Wil je lekker even tot rust komen, wandel dan op de nabijgelegen Sonse heide.

Alles in de buurt

Supermarkt

350 meter

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse supermarkten in Son en Breugel. Zoals de Jumbo (5 minuten loopafstand), Albert Heijn (3 minuten fietsafstand), Aldi (3 minuten fietsafstand).

Openbaar vervoer

300 meter

Bushalte Kanaalbrug ligt letterlijk op een steenworp afstand van de Waterbloem. Vanuit deze bushalte reis je eenvoudig naar Eindhoven centrum en centraal station (15 minuten) of ‘s-Hertogenbosch.

Basisschool

500 meter

Iedere ochtend met de fiets of te voet naar school? Vanuit de Waterbloem is het slechts één minuutje fietsen en een kleine 6 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde basisschool.

Kinderdagverblijf

500 m

Opzoek naar een kinderdagverblijf? Op een afstand van 1 minuut fietsen vind je het dichtsbijzijnde kinderdagverblijf.

Huisartsenpraktijk

800 m

In Son en Breugel vind je diverse huisartspraktijken. Voor uitgebreidere medische zorg kun je terecht bij het Catharina Ziekenhuis Eindhoven (9,5 km)

Tandarts

1,2 km

Je hebt in Son en Breugel diverse tandartspraktijken. De dichtstbijzijnde vind je op slechts 4 minuten fietsen.

Horeca

900 m

Op 2 minuten fietsen vind je diverse eet- en drinkgelegenheden. Ontmoet elkaar bij café-restaurant de Zwaan, Hotel La Sonnerie of dineer langs het water bij De Sonse Jachthaven.

Natuur en bossen

500 m

De Waterbloem is gelegen in het Groene Woud aan het Wilhelminakanaal. In de directe omgeving vind je veel natuurschoon zoals de Sonse Bergen en ’t Zand. Nabij de Oude Kerktoren ligt het park Vroonhoven, de voormalige pastorietuin.