Heerlijk thuiskomen in De Waterbloem

In Son is het aangenaam wonen. Je vindt er dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten en basisscholen.En je kunt er genieten van leuke winkels, mooie boetieks en verschillende restaurants en cafés. Zin in een frisse neus? Je wandelt zo het buitengebied in, met de prachtige Dommel, heide en vennen. De sportieveling kan bijvoorbeeld terecht bij voetbalvereniging SBC, tennisverenigingen, hockeyclub HTC Son of Golfclub Son. De Waterbloem wordt gerealiseerd aan het kanaal in Son en bevindt zich tussen De Bontstraat en de
Kanaaldijk Noord. Het ontwerp van De Waterbloem is ruim opgezet en voegt zich mooi in de bestaande wijk ‘De Vloed’. Als toekomstige bewoner kunt u uw hart ophalen. De woningen worden stuk voor stuk comfortabel en praktisch ingedeeld.

Aan alle getoonde artist impressions, situeringen en verkavelingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Hoekwoning

Type A

Wonen in een stijlvolle hoekwoning met fraaie accenten en gelegen in een groene omgeving met uitzicht op het kanaal. Dit type woning heeft een woonoppervlakte van 113 m². Door de open verbinding tussen de woonkamer en keuken geniet je van een grote leefruimte. Daarnaast heeft dit type woning een grote raampartij wat zorgt voor voldoende daglicht. Met oog op de toekomst is het huis energiezuinig en is dus volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. Met een tuin op het noorden geniet je in de maanden mei tot en met oktober van de ochtend en avond zon. De badkamer is voorzien van sanitair van Villeroy & boch en Grohe kranen. Daarnaast heeft het huis een vaste trap naar zolder en is er een handige opbergplaats in tuin.

Tussenwoning

Type B

Wonen in een rustige buurt, met een uitzicht op het kanaal. Deze tussenwoning is 113 m² en heeft drie slaapkamers. De achtergevel en de grote raampartij zorgen voor extra daglicht en met een open verbinding van de keuken naar de woonkamer geniet je van het samenzijn met familie en vrienden. De woning is klaar voor de toekomst en is dus volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. De badkamer is voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Ruimte nodig om je spullen op te bergen? Dat kan in de handige opbergplaats in de tuin.

Hoekwoning

Type C

Duurzaam en een eigentijds ontwerp. Deze hoekwoning is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. Dit huis is dus helemaal klaar voor de toekomst. Met een woonoppervlakte van 121 m² en de ruime keuken met doorloop naar de woonkamer heb je voldoende leefruimte. Door de uitkijk op het kanaal geniet je van een rustige omgeving. De tuin is gelegen op het noorden wat betekent dat je in de zomeravonden lang buiten kan zitten en met de warme dagen kun je verkoeling zoeken in de tuin. Deze hoekwoning heeft een extra grote zolder die te bereiken is via de vaste trap. Daarnaast is de badkamer voorzien van Grohe kranen en sanitair van Villeroy & Boch. Dit maakt deze unieke hoekwoning compleet.

Hoekwoning

Type D

Een smaakvol ontwerp en omgeven door een groen met uitzicht op het kanaal maakt deze woning een blikvanger. Deze woning met een woonoppervlakte van 113 m² is volledig energiezuinig, doordat hij gasloos is en voorzien is van zonnepanelen. Met drie slaapkamers en een vaste trap naar de ruime zolder is er voldoende leefruimte boven. De badkamer is voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Door de open keuken die in verbinding staat met de woonkamer geniet je van vrienden en familie in een ruimte. De tuin is gelegen op het noorden, hierdoor worden de zomeravonden langer doordat de zon in de ochtend- en avonduren aanwezig is.

Tussenwoning

Type E

Deze tussenwoning heeft een praktische indeling en bijzonder veel lichtinval. Dit maakt het wonen in dit huis op deze toplocatie omringt door groen en uitzicht op het kanaal elke dag een belevenis. De woonoppervlakte is 106 m²en heeft een open verbinding tussen de keuken en woonkamer. Met een tuin op het noorden geniet je van de lange zomeravonden. Daarnaast is de woning compleet gasloos en voorzien van zonnepanelen. De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder. De badkamer is voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen. Spullen opbergen? Dat kan in de berging in de tuin.

Hoekwoning

Type F

Een moderne architectuur, comfortabel wonen en gelegen in een rustige buurt met uitzicht op het water. De perfecte basis voor ultiem leef genot. Dit hoekhuis met een woonoppervlakte van 105 m² heeft een ruime living en staat in open verbinding met de woonkamer. Met de grote raampartij aan de achtergevel beschikt dit huis over extra veel daglicht. Daarnaast is de woning gericht op de toekomst en is hij dus volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. De bovenverdieping heeft 3 kamers en een vaste trap naar de zolder toe. De badkamer is voorzien van Villeroy & Boch sanitair en kranen van Grohe. Een degelijke hoekwoning met de nodige voorzieningen! Spullen opbergen? Dat kan in de berging in de tuin.