De verkoop is gesloten

De verkoop van de woningen is gesloten.

Ingeschreven? Hoe gaat het verder. Na de deadline gaan de makelaar en projectontwikkelaar samen de formulieren doornemen. Ervaring leert dat er vaak meerdere geinteresseerden zijn voor een woning. Dat betekent dat we een keuze moeten maken. Als je niet direct in aanmerking komt voor de woning van jouw keuze kom je op de reservelijst.

13 woningen verdeeld over drie woonblokken

De Waterbloem bestaat uit 13 woningen die worden verdeeld over drie woonblokken. Door het toepassen van woonblokken ontstaat er lucht en een vrij zicht naar het Wilhelminakanaal voor de bestaande woningen. Klik hier voor meer informatie.

Georiënteerd op het kanaal met een prachtig uitzicht

De Waterbloem bestaat uit 13 woningen die worden verdeeld over drie woonblokken. Door het toepassen van woonblokken ontstaat er lucht en een prachtig zicht naar het Wilhelminakanaal voor de bestaande wijk. Klik hier voor meer informatie.

Genieten van een prachtig uitzicht

Over de initiatiefnemer
Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling b.v. is gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Met al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van woningen, heeft Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling veel toonaangevende en moderne projecten gerealiseerd. Met als specialisatie gebiedsontwikkeling en binnenstedelijke herontwikkeling. Om uw woondroom te realiseren werken we intensief samen met o.a. de gemeenten, architect, woningcorporaties en het bedrijfsleven. Onze visie op ontwikkelen garandeert veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit.