LAAN VAN SWINDEN

Bij het project Laan van Swinden hebben we 5 verschillende woontypes. Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

Hoekwoning A

Een unieke en eigentijdse hoekwoning, met drie volwaardige woonlagen. Deze hoekwoning is voorzien van 4 ruime slaapkamers. Er is dus genoeg ruimte voor iedereen. Heerlijk naar buiten toe? Vanuit de woonkamer betreed je de tuin met openslaande deuren en geniet je van de ochtend- en middagzon met de tuin op het oosten. Naast de riante tuin is de zijgevel voorzien van een raam waardoor er veel licht binnenkomt en kan je genieten van een fraai uitzicht. Deze hoekwoning heeft woonoppervlakte van circa 130m².

Tussenwoning B

Een moderne tussenwoning met twee volwaardige woonlagen en een zolderverdieping. Deze tussenwoning heeft een woonoppervlakte van circa 104 m². Zo is deze woning standaard voorzien van 2 ruime slaapkamers en behoren ook een derde en vierde slaapkamer tot de mogelijkheid. De complete badkamer is voorzien van Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Op begane grond en de eerste verdieping vind je vloerverwarming voor meer wooncomfort. Met de tuin op het oosten geniet je van zonnige en lichte ochtenden.

Hoekwoning C

Een woning met een modern karakter. De woonoppervlakte van deze woning is circa 104m². De zijgevel van de hoekwoning is gelegen aan een rustige langzaamverkeersroute. Lekker buiten zitten kan in de riante tuin met een ligging op het oosten. Sla de deuren van je woonkamer open en je kan genieten van de ochtend- en middagzon. Deze hoekwoning is voorzien van 2 slaapkamers, waarbij het mogelijk is om te kiezen voor een derde en vierde slaapkamer.  Deze woning is voorzien van comfortabele vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en heeft een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen.

Tussenwoning D

Een slim ontwerp waarbij comfort centraal staat. Deze moderne tussenwoning heeft twee volwaardige woonlagen en een extra ruime zolderverdieping door de topgevel. Met vloerverwarming op zowel de begane grond als op de eerste verdieping beleef je meer wooncomfort. Daarbij komt een ruime badkamer die voorzien is van sanitair van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch en kranen van Grohe. Lekker naar buiten? Vanaf de woonkamer met openslaande deuren betreed je zo de tuin waar je kan genieten van de ochtend- en middagzon. Deze tussenwoning heeft een woonoppervlakten van circa 111m².

 

Hoekwoning E

Deze fraaie hoekwoning heeft een oppervlakte van circa 127m². De woning heeft drie volledige woonlagen en 4 ruime slaapkamers. Op alle verdiepingen vind je comfortabele vloerverwarming voor meer woongenot. De complete badkamer is voorzien van Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Met de unieke ligging aan openbaar groen en uitzicht op de Anna’s Berg is het een prachtige plek om te wonen. De grote raampartijen zorgen voor voldoende daglicht en daarnaast kan je heerlijk genieten van een riante tuin gelegen op het oosten.