De verkoop is gesloten

De verkoop van de woningen is gesloten.

Ingeschreven? Hoe gaat het verder. Na de deadline gaan de makelaar en projectontwikkelaar samen de formulieren doornemen. Ervaring leert dat er vaak meerdere geinteresseerden zijn voor een woning. Dat betekent dat we een keuze moeten maken. Als je niet direct in aanmerking komt voor de woning van jouw keuze kom je op de reservelijst.

Sluitstuk van een nieuwe woonwijk

Qua architectuur en vorm hebben we in ons plan aansluiting gezocht bij de al gerealiseerde woningen aan de overkant van de straat. Kenmerkend zijn de getimmerde goten en de robuuste kleur metselwerk welke de woningen een statige en luxe uitstraling geven. Deze luxe uitstraling wordt versterkt door het vele glas, de verfijning in het metselwerk en de witte kaders rondom de prominente gevelopeningen. Vanwege de markante ligging in het plangebied is er op de koppen gekozen voor een prominent volume met zijgevels die zijn vormgegeven als voorgevels. De verhoogde volumes sluiten daarnaast goed aan op het appartementengebouw achter ons plan, waarmee Laan van Swinden zich ook perfect nestelt tussen zijn aan twee zijden bebouwde omgeving.

De geschiedenis
van de locatie

Het gebied Anna’s hoeve heeft zijn naam te danken aan Gerardus Vrolik. Deze Amsterdamse hoogleraar koopt in 1844 dit heidegebied en laat een huisje (hoeve) bouwen dat hij vernoemt naar zijn tweede vrouw Anna van Swinden. Een naam die niet veel later voor het hele gebied werd gebruikt en dat altijd zo is gebleven. De naam van dit project ‘Laan van Swinden’ is hier van afkomstig.

Wonen in de bruisende mediastad

WONEN NABIJ HET CENTRUM VAN DE MEDIASTAD

Wonen in de nieuwste woonwijk van de mediastad

Anna’s Hoeve is de nieuwste woonwijk van Hilversum, gelegen tegen prachtige natuurgebieden aan, aan de oostrand van de stad. Het is een wijk waar jonge kinderen, jongeren en volwassenen met plezier kunnen leven en wonen. In de wijk vind je een integraal kindcentrum. Binnen 10 minuten fietsen sta je in het bruisende centrum van de mediastad waar je vele winkels, horeca en de meeste culturele voorzieningen vindt. Direct grenzend aan de wijk vind je het recreatiegebied Anna’s Hoeve, diverse medische voorzieningen en de Hilversumse golfclub.

Over Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling

Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling b.v. is gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Met al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van woningen, heeft Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling veel toonaangevende en moderne projecten gerealiseerd. Met als specialisatie gebiedsontwikkeling en binnenstedelijke herontwikkeling. Om uw woondroom te realiseren werken we intensief samen met o.a. de gemeenten, architect, woningcorporaties en het bedrijfsleven. Onze visie op ontwikkelen garandeert veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit.